Toubkal Trekking is a local Adventure Travel company based in Marrakech.

The company was founded by a group of Mountain guides from Toubkal area led by Mustapha Bouinbaden who is actually the driving force behind the Toubkal Trekking company.Follow Us
GO UP

Toubkal Trekking

wandelen in het atlasgebergte in marokko

 

wandelen in het atlasgebergte in marokko

Met gemiddeld 3 uur vliegen biedt Marokko een verandering van omgeving om uw grafische kaart te verzadigen.

Overal blauw, overal mooi, met hier en daar wolken zo groot als ballonnen en net onder velden van kronkelende tarwe, duinen die mompelen en zonsondergangen om schapen te hertekenen.

In het Marokkaanse Atlasgebergte dat op een zuidwest/noordoost-as het land doorkruist, is er geen souk, geen keizerlijke steden of eindeloos onderhandelen. Eerder de clinch met een dominant karakter van brutale schoonheid. Een groot verlangen om te leven, in een prachtig wandelland! Kijk hier voor meer informatie over Marokko.

 

wandelen in het atlasgebergte in marokko Toubkal Trekking

wandelen in het atlasgebergte in marokko

 

5 GOEDE REDENEN OM OP TREK IN MAROKKO TE GAAN

– Afwisselend wandelen in groene valleien en dorre bergen
– Geniet van een muntthee en proef een vers gemaakte tajine
– Wrijf schouder aan schouder met nomaden en ga op pad om Berberdorpen te ontmoeten
– Het hele jaar door kunnen ontsnappen, ongeacht het seizoen
– Maak een unieke trektocht tegen lagere kosten dankzij zeer betaalbare prijzen

 

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SOORTEN TREKKEN IN MAROKKO? 

Het is moeilijk om niet de perfecte match te vinden tussen de mogelijkheden voor trektochten in Marokko. Het land is vol uitzonderlijke landschappen, van de Sahara tot de Atlantische kust via de Atlas. Het blijft om uw keuze te maken op basis van uw reisambities:

wandelen in het atlasgebergte in marokko

 

Beklimming van Toubkal

Onder begeleiding van een trekkingteam beklim je deze essentiële top: het dak van Noord-Afrika, met als hoogtepunt 4.167 m. Deze driedaagse sportieve klim biedt een van de mooiste panorama’s van de Marokkaanse bergketens. check deze 3 dagen toubkal Trek

 

Trek in de Atlas

Deze wandelingen voeren je door de massieven van de Anti-Atlas en de Hoge Atlas: Aït Bougmez-vallei, Djebel Saghro of zelfs de top van M’Goun. Elke dag wandel je tussen 4 en 7 uur om je bivakpunt te bereiken. Je nadert de nomaden en doorkruist Berberdorpen.

 

Marokkaanse woestijn

Ontmoet elkaar in Ouarzazate of Marrakech, en vanuit de oases van de Drâa-vallei vertrekt u voor een reis naar de Sahara. Je ervaart het leven rondzwervend en geniet van zandduinen zover het oog reikt! Om vooruit te komen in deze magische uitgestrektheid, zullen de dromedarissen begeleid door de kameeldrijvers je beste bondgenoten zijn.

 

Natuur & cultuur

Een uitgelezen kans om de geneugten af ​​te wisselen door afwisselend midden in de vallei of langs de kust te wandelen en steden te bezoeken: Chefchaouen, Fez of Essaouira. Kleurrijke medina’s, kloven en arganbossen volgen elkaar op.