Toubkal Trekking is a local Adventure Travel company based in Marrakech.

The company was founded by a group of Mountain guides from Toubkal area led by Mustapha Bouinbaden who is actually the driving force behind the Toubkal Trekking company.Follow Us
GO UP

Toubkal Trekking

urcând pe muntele Toubkal în 2 zile

Alăturați-vă călătoriei noastre de 2 zile în Toubkal din Marrakech, în Maroc. Este una dintre cele mai bine vândute excursii din Maroc. Veți explora munții Atlasului înalt în această urcare de două zile spre Muntele Toubkal.

Mergeți la Muntele Toubkal (4167m), care este cel mai înalt vârf din Maroc și din Africa de Nord. Urcarea către vârf este dificilă, dar nu necesită experiență de alpinism, iar priveliștile uluitoare din vârf vă fac să meritați efortul. S-ar putea să fii interesat și de 3 zile în toubkal trek!

Pentru itinerariul acestei excursii toubkale de 2 zile, veți fi preluați de la cazare în Marrakech în prima zi și mergeți spre valea Imlil 1740m, care este punctul de plecare al călătoriei. Va dura aproximativ 1h30 cu mașina. Vei fi întâmpinat de ghidul local din Imlil. Pauză scurtă pentru un ceai marocan. Apoi, veți începe să mergeți la tabăra de bază 3207m; veți trece pe lângă altarul chamharouch unde veți avea o oprire pentru prânz, care vă va fi pregătită. După aceea, veți continua să mergeți în sus până la refugiu unde veți petrece noaptea. Va dura aproximativ 5 până la 6 ore de mers pe jos.

A doua zi este ziua de vârf, veți avea o pauză la refugiu, apoi urcați până la vârful de 4167m. Va dura aproximativ 3 ore de mers pe jos și aproximativ 2 până la 3 ore în jos. Veți obține vederi uimitoare de pe vârf. Mergeți înapoi până la refugiu, unde veți lua prânzul înainte de a merge înapoi pe același traseu spre Imlil. Va dura aproximativ 4 până la 5 ore de mers pe jos până la Imlil. Astăzi, vă veți plimba în jur de 10-12 ore în total. Ridicați și mergeți la Marrakech de la Imlil. Acesta este sfârșitul călătoriei noastre toubkale de 2 zile.