Toubkal Trekking is a local Adventure Travel company based in Marrakech.

The company was founded by a group of Mountain guides from Toubkal area led by Mustapha Bouinbaden who is actually the driving force behind the Toubkal Trekking company.Follow Us
GO UP

Toubkal Trekking

paardrijden in marokko

Verken het Hoge Atlasgebergte tijdens onze beste paardrijtocht in Marokko. Je rijdt door een aantal boerderijen in de stad Asni in de buurt van Berberdorpen en geniet van alle prachtige landschappen die deze regio te bieden heeft. Haal het beste uit uw verblijf in Marrakech!

Begin je ervaring met paardrijden in Marokko. U wordt om 9.00 uur opgehaald bij uw hotel en rijdt richting het Hoge Atlasgebergte, namelijk naar Azerg Moulay Brahim waar u paarden zult vinden die op u wachten! Als je daar eenmaal bent, word je opgewacht door een lokale gids die je zal vergezellen tijdens een rit van 2 uur te paard die je door een aantal boerderijen en velden voert tot je je rit voltooit in de buurt van een aantal berberdorpen van waaruit je weer wordt opgehaald & rijd in de richting van de Imlil-vallei waar je een lunchstop hebt voordat je een korte begeleide wandeling maakt rond enkele kleine gehuchten! Later in de middag wordt u opgehaald en rijdt u terug naar Marrakech! afzetten in de buurt van de locatie van uw accommodatie.